• googlekereso
    azért az vicces, hogy sokan azt mondják, hogy kamu 9/11
    én eddig úgy tudtam, hogy tényleg mentek bele repülők épületekbe, amik leomlottak...
    na jó troll mód off üzemmódba XD

Papichulo:
    értsd meg, hogyha kiütik a civilek áramellátását = pánik, tömeghisztéria, stb. először ezt kell megállítania egy kormánynak, majd csak ezután (vagy ezalatt) kell válaszcsapáson gondolkozni

de, mint azt te írod, hogy okés, kiüthetik a civil-szférát, mert a hadseregnek van ellátása... akkor mi van ha nincs áram a hadianyaggyárban, mert az egy cégé és nincs közvetlen ellátása a tartalékokból? akkor nem befolyásolja a hadsereget a civil oldal?

meg most ha tényleg Kínát széjjelbombázná az USA, akkor nem lőne egyben öngól is azzal, hogy ott van a világ ipari termelésének egy jelentős része, ahova ráadásul rengeteg amerikai cég fektetett be?

bár az igaz, hogy Kína technológiailag el van maradva az USA hadseregétől, de nem mindig a minőség számít, bár én is az USA-ra voksolnék, ha arra kerülne sor, hogy ki tudna nagyobb csapást mérni (bár hacker, meg hasonló dolgokban passz, mert nem tudom, hogy kik ülnek a szgépek előtt)

meg, hogy "szimplán" eltakarítják... hát nem azért, de az bele telik egy kis időbe mire újra lakható lesz az a hely, ha csak nem akar vki vmilyen daganatos betegségben meghalni, degenerált utódokat nemzeni stb.

nem írsz teljesen hülyeségéket, de azért sanyicksnak is sok mindenben igazat kell adni