Papichulo#49
"De megírtam előre hogy tudom az amerikaiak fantasztikusak, nem követnek el hibákat, 100%-os védelmük van"
Az USA vegig erre keszult a hideghaboru alatt. Mint irtam eleve igy indult volna egy totalis szovjet tamadas, hogy EMP segitsegevel kiutik a nem vedett (civil) rendszereket! Ehhez akarod Irant hasonlitani? Nem latsz egy csopp diszkrepenciat sem?
"Ezek a deklarálások olyanok mint amikor az 1 hetet gyúrt gyerek kiáll és azt mondja hogy "mindenkit leverek"."
Csodalatos es eletszeru hasonlat. Csak az a baj, hogy itt Kina szamit az "1 hete gyurt" gyereknek.
"szépen félúton köszönnének egymásnak a rakéták ;)"
Ertsd mar meg, hogy Kinanak sokkal nagyobb vesztenivaloja van, mind gazdasagilag, mind katonailag! Az USA-ban elobb-utobb csak helyreallitjak az aramszolgaltatast es feltakaritjak azt a par nuklearis fegyverrel tamadott varost a nyugati parton. Kinabol viszont egy hatalmas gozolgo nuklearis szemetdomb lesz. Ezert sem lennenek annyira orultek, hogy tamadjanak. OK nem arab vallasi fanatikusok :)
Csak, hogy lasd az aranyokat:
"China is estimated [...] to have an arsenal of about 180 active nuclear weapon warheads and 240 total warheads"
vs.
"The United States currently maintains an arsenal of 5,113 warheads"
A celbajuttato eszkozoknel meg nagyobb az USA dominancia van.
"Tibetet már mióta megszállták? "
Ez valoban mentesiti oket. Igy mar tenyleg korrekt volt, amit csinaltak. Viva China! :)
"Usákok meg ugye azóta is demokratizálnak."
Melyik orszagot annektalta az USA az elmult 50 evben? Melyiket tekinti hivatalosan is sajat teruletenek? Termeszetesen linket varok toled ennek bizonyitasara!