• sanyicks
    Attól nem fogsz hozzáértőbbnek tűnni hogy kiwikipediázok rövidítéseket és azokkal dobálódzol. Aztán úgy állítasz be mindent mintha minden különálló teljesen önálló lenne. Gondolod talán hogy ha a hátországban bazinagy káosz van, fosztogatnak, esetleg katonai létesítményekbe behatolnak, és ezek visszaverésére koncentrálnak, nem hat ki a teljes hadseregre? Nem látod a fától az erdőt...

" Emlekszel valamire, de hogy mi volt az, meg pontosan mi tortent, arra nem. Nem hatoltak be irani atomeromuvek rendszerebe!"

csűrheted csavarhatod behatolás beszivárgás, mindenféle szót kereshetsz, a lényeg az hogy bejutott valami egy elvileg őrzött zárt rendszerbe és galibát okozott

"Azt meg aztan vegkepp nem ertem, hogy hogyan tudsz egy irani civil urandusito uzemet, egy USA-ban levo katonai egyseghez hasonlitani."
    De megírtam előre hogy tudom az amerikaiak fantasztikusak, nem követnek el hibákat, 100%-os védelmük van, az irániak (meg mindenki más) hülyék amatőrök, nem kellett volna még egyszer leírnod :D

"Mint mondtam, fel voltak keszulve a teljes energiakimaradasra!"

Ja és mint írtam csak a hadsereg van külvilág nincs, nem őrülnek meg az emberek ha sötét lesz pár órára.

"Az USA nemreg deklaralta, hogy az ilyen merteku tamadasokat casus belli-nek es WMD-nek tekinti. Mivel az USA-nak az ABC fegyverek kozul csak "A" van, ezert azzal fog valaszcsapast merni. Ennek meg nem lenne szep vege."

Kit érdekel mit deklarál az usa? Menne a fisi fosi hogy jaj de hát kína lehet hogy visszatámad, támadjunk vagy ne. Ezek a deklarálások olyanok mint amikor az 1 hetet gyúrt gyerek kiáll és azt mondja hogy "mindenkit leverek".
    Gondolod hogy usában jó vég lenne? szépen félúton köszönnének egymásnak a rakéták ;)