Papichulo#45
"Simán lehet, már jópárszor meglepődtek ilyesmi dolgokon. "
Megintcsak fogalmad sincs, hogy mirol irtam a hozzaszolasomban, de te jobban tudod. Tudod, mi egy CVN? Vagy egy SSN? Ezek nuklearis meghajtasu tengereszeti egysegek. Hogyan tudna mer ezeket befolyasolni egy CONUS-ban okozott aramkimaradas?
"Pl az iráni atomerűvek rendszerébe is valahogy bekerült az az izraeli vírus, egy pendrive-on keresztül..."
Latod?! Ez a bajod. Emlekszel valamire, de hogy mi volt az, meg pontosan mi tortent, arra nem. Nem hatoltak be irani atomeromuvek rendszerebe! Amugy itt van egy nagyon erdekes cikk a stuxnet torteneterol es, hogy hogyan fedeztek fel. Erdemes elolvasni: http://arstechnica.com/tech-policy/news/2011/07/how-digital-detectives-deciphered-stuxnet-the-most-menacing-malware-in-history.ars
Azt meg aztan vegkepp nem ertem, hogy hogyan tudsz egy irani civil urandusito uzemet, egy USA-ban levo katonai egyseghez hasonlitani. Mint mondtam, fel voltak keszulve a teljes energiakimaradasra! Vagy ugy erzed, hogy ma mar nem rendelkeznek ezzel a kepesseggel? Mert ha igen, akkor bizonyitsd be!
"Hát mondjuk azzal hogy a kimenős katonák nem jutnának el a gyülekezőhelyre, elkezdődne a fosztogatás, randalírozás, ennek kordában tartására kéne a katonai erő, ilyesmik."
Az USA nemreg deklaralta, hogy az ilyen merteku tamadasokat casus belli-nek es WMD-nek tekinti. Mivel az USA-nak az ABC fegyverek kozul csak "A" van, ezert azzal fog valaszcsapast merni. Ennek meg nem lenne szep vege.