• 7HTH7
    #163
    Szerintem annyira nem egyértelmű a fogazat alapján, mivel a fogazatunk leginkább a csimpánz és a gorilla fogazatára hasonlít és a táplálékuk nagy része növény. A csimpánz már valamivel több állati eredetű dolgot eszik, de az is többnyire tojás és rovar, általában termesz. De ez a táplálékuk max 1-2 százalékát teheti ki.

    Őszintén szólva én nem igazán figyelek arra, hogy mindig meglegyen minden tápanyag ami kell. Nem nagyon tervezem előre, hogy mit eszek. Mindig csak azt amit épp megkívánok. Tejtermékeket és a tojást megeszem, bár nem lehet azt mondani se, hogy túlzásba vinném ezeknek a fogyasztását. Fehérjeforrás az még a babfélékből van.
    Igazából inkább szénhidrátdús kaján élek, krumpli, rizs, kenyér, ilyesmi.
    Egy biztos, rohadt kevésbe kerül így nekem az étkezés, ennyi előnye van.

    Viszont senki ne gondolja, hogy csak előnyei vannak a vega táplálkozásnak. Tény, hogy nekem ez egészséges, de nem biztos, hogy mindenkinek az. Mellesleg a legnagyobb probléma az, hogy a párkapcsolatban óriási hátrány. Nem vicc, tényleg nem kedvelik sokan, ha kiderül a párjukról, hogy vega. Nekem ez okozza máig a legtöbb gondot. Külsőre tetszek a nőknek, csak emiatt a kis hibám miatt komoly kapcsolatot nem akarnak, velem élni egy se szeretne, mert nem úgy étkezek mint ők.
    A vega nők meg mind hülyék, viccen kívül egytől-egyig el vannak szállva a szépségüktől... Tény, hogy a vegák lassabban öregszenek, nem híznak el, stb, sok nő emiatt is lesz vega, de csúnyán vissza is élnek ám vele.

    Ha egy férfi arra adja a fejét, hogy vega lesz, akkor jobb, ha ezekkel a hátrányokkal számol. Ha nem okozot neki gondot az addigi étrendje, akkor szerintem jobban teszi, ha kétszer átgondolja mit is akar...