thsanyi5#162
Egyértelmű hogy mindenevők vagyunk. Nem kell hozzá nagy tudomány. Amelyik állatnak olyan fogai vannak mint az embereknek az mindenevő, tehát valószínű mi is. Érdekes, hogy van aki nem bírja. Lehet valami egyéb bajod van csak nem jöttél rá mi az. De legyél csak nyugodtan vega, örülnék ha az lehetnék én is. Próbálok sok gyümölcsöt zöldséget enni inkább mert tudom milyen körülmények közt tartják az állatokat. Néztem már róla sok videot és élőben is voltam párszor disznóvágáson és csirkéén is. Mind a kettőt nagyon gusztustalannak és kegyetlennek találtam. De mégis elég 2-3 nap hús nélkül és már azt veszem észre, hogy túl gyakran nézek be a hűtőbe és nem tudom mit akarok. De valójában sejtem nagyon is. Aztán jön az az érzés, hogy úgy bele harapnék valamibe. Szelet rántott hús és elmúlik. Ezt minek nevezzem ha nem hús igénynek.
7HTH7 megírnád, hogy te milyen féle növényi eredetű kajákkal tudod megoldani, hogy meglegyen mindenféle tápanyag ami kell? Pl leírhatnád kb egy heti kajáidat röviden. Hátha találok valamit amivel több húst tudok helyettesíteni.