• kvp
    #3
    Az android azert jo, amiert pc-n a windows jobb volt mint a regi macos. Tobbfele gyarto, tobbfele hardver, nagyobb valasztek, alacsonyabb ar es mindenki azt csinalt amit akart. A legtobb fejlesztonek ez jobban tetszett mintha megmondtak volna neki mit szabad es hogyan. A vasarlok is hasnloan gondolkoztak, raadasul meg olcsobb is volt. Ha a webos-es tablet-eket megveszik csak azert mert olcso, akkor egy android-os rendszer hasonloan olcson biztos fogyni fog, mert ez meg hasznalhato is.

    Jelenleg ha egy ceg munkara akar hasznalni egy mobil os-t, akkor hamarabb lesz android ala ceges alkalmazas es office mint ios ala. A vezetok csak azert vesznek ipad-et mert nekik csak 'jatekra' kell, ok alapvetoen nem dolgoznak. A munkasoknak viszont az android a nyero. Olcso pc potlashoz otthonra ugyancsak az android a nyero, sot meg flash tamogatas is van. A lenovo is pont ezert hasznal android-ot, mivel igy lett egy eladhato termeke egy filleres wince-s pda fejlesztesi koltsegenek megfelelo osszegbol.

    ps: Az amazonnak ha van esze, akkor nem csak a sajat tablet-jet fogja tamogatni, hanem mindent amire el tud adni valamit...