Sajnos teljesen egyetértek... Énis végigpróbáltam szerintem a lehető összes mmo-t, ingyenest és fizetőst egyaránt, és a WoW volt a legjobb... Megjegyzem Lk óta nemnagyon tudom élvezni a játékot 1-1 vicces/érdekes hónapot kivéve. Szóval nulla innováció, de sajnos ez más játékoknál is így van. Pl.: mutass nekem mondjuk a warcraft 3 óta olyan stratégiát ami kiemelkedően jó lett volna és annyira le kötött volna, talán a BFME2 és ESETLEG a Warhammer: 40k, de valójában egyik sem érte el azt a szintet amit vártam. Nekem a stratégiai játékok is megálltak kb. 8 évvel ezelőtt. Egyetlen játék ami tényleg kiemelkedően jó volt és tetszett az a dragon age 1 volt. Ezenkívül lófasz van itt esti fényben és bőrlehúzás. Mindettől függetlenül 2 dolgot nekem sem szabad elfelejtenem: 1. öregszem, 2. a mostani 12-18 éves korosztálynak az újra lehúzott bőr is jó hiszen ők nem játszottak az előzőekkel. Szóval várok én is egy olyan MMO-t illetve stratégiát ami megint beszippant:) de az biztos hogy nem ez lesz az :( Ez az én véleményem nemkell senkinek felháborodnia.