beceneev#5
Kedves szerkesztő elég probléma, ha hozzád még csak tegnap jutott el a dolog mivel már egy bő hete fent van neten ez a videó.
nr1ranger- az instának ez az elsö bossa ami a legkönnyebb a többit bosst még nem láttuk ugyhogy nem kéne előre leírni. Abban igazad van, hogy a wow magasra tette a mércét,de azért várjuk ki a végét. A riftben volt újítás ugyebár a dinamic contetek ami eleinte jo és érdekes dolog volt, de a későbbiekben unalmas és teljesen feleslegess lett..
Skynet te játszottál egyáltalán valamelyik kotorral is? Én mindkettőt kijátszottam legalább 10x és sajnos akkor nem is mondtam sokat. Kedvenc játékaim voltak (mai napig is fent vannak a gépemen)A kommentedből elég egyszerűen lelehet vonni, hogy egyáltalán nem jártál utána a játéknak, mivel akkor tudnád, hogy a fejlődés olyan lesz mint a kotorban annyi különbséggel, hogy ebben nem fogod tudni megállitani az idöt...A történet a 2. részt folytatja. Forumokon lehet olvasni a beta tesztelő emberek véleményeit és többek között volt egy olyan kérdés, hogy végig nézi-e a párbeszédeket? Összehasonlitás képpen mass effect dragon age stb -hez képest mennyire léptetik át a beszélgetéseket. Egyszer se nyomták ki, mig volt aki mass effectben aki igen stb. Ennyire szar a story...
Szaruman-mégis mi lenne a jo? Egy tank tudná healelni magát? Ja bocs van ilyen a wowban:dk, egyedül végig viszi az 5 fős heroic instákat, random hc-n meg 5 en nem tudjátok végig tolni. Nemtudom milyen hatalmas ujitásra gondolsz...
A fikázás az megy,de utána járni a dolgoknak, és gondolkodni mielött ideböfögsz valamit jó lenne.