• Saccard
    "hogy megtörje a fejlődés monotonitását" - boccs de te magad írtad... nagyon komoly ha már most így készülsz a játékra:D, de azt becsülöm, hogy legalább tudod mi fog jönni... Szóval pont erről van szó:) hogy ugyanugy kurvára unja már az ember az egészet:D ja és fps-ről csak annyit, hogy teljesen más egy bf, egy cod, vagy egy left4dead. Arról már nem is beszélve, hogy egy olyan típusú játékban a skill és reflexek sokkal jobban kijönnek, még akkor is ha mmo-nál pvp résszel hasonlítjuk össze. De alapból a két dolog teljesen összehasonlíthatatlan... mintha a gördeszkázást hasonlítanád az autóversenyzéshez. És előző kommentemnél egyébként ugyanazt az innovációhiányt stratégiai játékoknál is levezettem, mielőtt vérszemet kapnál, hogy mmot szídok... (én magam is rengeteget mmoztam és nagyon szerettem) szóval 1. ne keverjük a szezont a fazonnal 2. a bemutatásnál kirpóbáló újságírók is annyit mondtak h új skin az egész és hogy kevés lesz. Ettől még lehet egy jó játék, de nem olyannak aki mondjuk 5 évet WoW-ozott. Annak újat nemnagyon fog adni. Véleményem szerint persze. Ja és ezekután ha tényleg annyira jó lesz komolyan megveszem :D :D :D Pont az a két mmo amit énis nagyon kiváncsian várok (Guild Wars 2 és a The Secret World), hát 1-2 éven belül kiderül h lesz-e érdemes újra mmot venni :)