• messen
    Előzmény: Kipróbáltam (értsd, szántam 6-6 hónapot rájuk az életemből) a WoW-ot, lotro-t, CO-t, Aion-t még most is előveszem néha-néha, de nem kötnek le engem, a pve nábot. Amikor a 12. "ölj meg 10 patkányt" kell csinálni, a hajam tépem, pedig már nincs sok.
    Saját vélemény: a Guild Wars 2 és a The Secret World (amik szintén még meg nem jelent mmo játékok) minden tekintetben rávernek az swtor-ra. Merem állítani, hogy még a Champions online is jobb, mert kicsit kötetlenebb.
    A harc menete ugyanaz az "álljunk egy helyben és spamoljuk a skilleket, de néha fedezék mögé bújás, mert nagy attack jön", amit már láttunk 1000x. Ugyanaz a csapatfelosztás megy, ahol ha kiesik egy kulcsfigura, annyi a partynak, és kezdheted elölről a másfél-két órás instát. A healerek a redbar minigémet játszák; a két méteres, kigyúrt tank órákig üt egy ellenfelet eredmény nélkül egy akkora fegyverrel, amivel valójában már egy csapással ketté kellett volna szelnie; a mapon szembejövő ugyanolyan kasztú karakter ugyanazokat a questeket nyomja, ugyanaz történt vele, stb.
    Játékmenetben az swtor egy reskin. Ez tény. A sallang viszont jó hozzá. Aion-t is csak azért játszom még, mert hiába klón az is, de legalább vannak szárnyaid ;)