• Magiszter
    #97
    4+ giga rammal 64 bites Win7 úgy süvít mint a szél. Erre jönnek a 64 bites programok (egyre több van) amik érezhetően gyorsabban futnak mint a 32 bites társaik.
    Boot időn meg ne tessék lovacskázni. Főleg ne egy kiherélt XP-nél. Tessék Origi dobozos XP SP3-at feltenni és az Origi Dobozos Win7 64 bit SP1-et, majd nano-másodperc pontossággal indítani mind a kettőt. Az hogy esetleg az XP 2 másodperccel hamarabb lesz használható... az már perverzió ha csak e miatt teszed fel. Mint mikor valaki szénné húzza a gépét csak hogy még 3 FPS-el többet mutasson a Fraps egy játékban.

    A korral meg haladni kell. XP felett eljárt az idő. Az meg hogy a Win7-nek még nincs olyan piaci részesedése 3 év alatt mint az XP-nek 10... meg ha sok olyan vérpisti van mint te akik vírusként terjesztik az XP-t a környezetükben mindenféle racionális érv felvonultatása nélkül... ne tessék csodálkozni a számokon.

    A trójai f.szsággal meg tessék békén hagyni. Ha a Nagy Testrész az én pornómat akarja nézni, az én családi képeimet, vagy éppen hivatalos doksikat hát tessék. Ha valaki a központban inkább erre veri mint bármelyik "Big Boobs" oldalra, akkor lelke rajta. Amíg a fontosabb dolgaim 768 biten vannak titkosítva (nem a BB miatt, csak úgy), addig azt néznek amit akarnak.