• Dikó27
    #135
    Nem tudom, nekem ugyan nagyon tetszik ez az egész idáig, még a végén lehet jó tabletekre. Így a hozzászólásokat elnézve sokaknak nem tetszik, és moderálgatták is hozzászólásokat. Talán azokat törlik akik a nemtetszésüket fejezik itt ki, és így növelve a Windows 8 népszerűségét próbálnak propagandát csinálni neki.
    Két különböző, nem kis gépigényű GUI is fogja majd kavarni egyszerre a sz*rt a "háttérben" messze a felhasználói programok előtt a prioritásban.. Tiszta élvezet lessz, már előre látom a lelki szemeimmel hogy ehhez képest a Viszta és a Win7 együttvéve sem szivatta meg ennyire a rendszergazdákat és a lúzereket, mint majd ez fogja...
    Ennyi erővel kiadhatnának valami zaftosabb, méretesebb szvepp fájlt is , ha már mindenáron foglalni akarják a helyet a paraszt adathordozóján.

    http://www.sg.hu/cikkek/84218/tovabbfejlesztett_explorert_kap_a_windows_8


    Aki esetleg nem látna tisztán , adok rá egy hemüveget:

    Gondoljon mindenki azt amit akar ! 2, azaz kettő (!) évvel a WinF... WinDos 7 megjelenése után fél-egy évvel a tervezett kiadás előtt, sikerült tehát eljutniuk eddig a gibbonos explósz...erig, ami alig 3000x3000 pixel széles kijelzőkről is le fog majd lógni, nemhogy a telefonokéról , amikre eredetileg tervezték ezt a ... Windows 8-at ...
    Gondolom újabb fél-egy év fejlesztési idő még kell majd az új bevezető animációnak és máris kész az "új" OS...
    Ezek voltak tehát a tények, és most engedjétek meg hogy a véleményemet is megpróbáljam szavakba önteni ennek a %!$£ÐEÄ#& felhasználói felületnek a láttán, melynél randábbat keresve sem találhattam volna széles-e interneten. Szerintem a Microsoft designereit külön erre a célra tenyésztették ki, hogy ilyen "minőségű" felhasználó felületeket dolgozzanak ki.
    Nem is tudom, de ezzel a Mac felülettel például nem is lehet egy napon megemlíteni ezt a giccses, papagájszínű, átgondolatlan és BRUTÁLRANDA kinézetet, amihez ráadásul iszonyat nagy hardverigény is párosul. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan fogják majd ezt az ok*dékot használni az érintőképernyős kijelzőkön az emberek, de jelen formájában leköröz gusztustalanságban nem egy pistike féle, házilag összetákolt linux disztribúciót, anno 5 évvel ezelőttről. Bár amazok legalább elfutottak 3 nagyságrenddel karcsúbb gépeken is, amin ez a ... egyáltalán meg képes majd moccanni, ha a WinF... Dos 7-hez hasonló gépigénye lesz.