• mousee
    #120
    Tudom, don't feed the troll, de te már tényleg orvosi eset vagy.
    Én sem szeretem a windowst, de találkozom vele sokszor (mostanában egyre többet), és még én, elvakult pingvin fan se tudok részegen ennyi baromságot ilyen ocsmány stílusban idehányni, mint amit te.

    A windows 7 megfelelő vason (2 magos proci, és 2 giga ram körül van az alsó határ tapasztalataim szerint) igenis jól tud teljesíteni, persze a maga kis betegségeivel együtt. Rengeteg dolgot fejlesztettek benne az XPhez képest, volt ami jobban, volt ami kevésbé jobban sikerült, de hát ez van, a legtöbb dolog még így is jó irányban mozdult el. Ahogy írták is, ma már aki szeretne az 30-40 körül win7nek kényelmes konfigot rak össze, azon kényelmesen is tudja használni. Aki ennyit nem szán gépre, annak felesleges vele törődni, ott az XP, játsszon azzal, senki sem tart stukkert a fejéhez hogy váltson. Sőt, még a vasat se kell cserélni, XPt támogatják még 2013ig, utána meg ott van bármelyik linux, amik egy átlag user szokásait 90%ban lefedik.

    Netbook-ra aki felteszi az szerintem őrült, mert atom proci + 1 giga ram valami szutyok intel VGA-val tényleg édeskevés neki (lehet használni ezen is, ha van időd megőszülni), de egy ilyen gépen az XP sem fog sietni.

    Mondjuk a hálózatkezelés tényleg érdekes pont, pont a napokban találkoztam olyan ismerősömmel, akinek a NAS-ához valamiért nem akart csatlakozni a win7, mert folyton jelszót akart kérni, de be nem akarta engedni a dolog. secpol.msc vagy regedit buherával viszont ezt is meg lehetett oldani, kb 10 perc utánajárás kellett a dologhoz. Más gonddal nem igazán találkoztam eddig.

    HW támogatással nem tudom mi bajod lehet, idáig amivel találkoztam, mind ment win7 alatt, ha más nem az XPs driver "felerőltetésével".

    Tálcát le tudod ugyanolyanra kapcsolni, mint XP alatt volt, start menübe pedig fontos programjaidat kirakod, a többinek ott a kereső, ami szerintem megváltás ötlet volt.

    Még egy gyors kérdés: Neked mennyit fizet az SG, hogy idegesítsd a népet, és kommenteket generálj? Nagyon remélem hogy kapsz érte valamit, mert ha gyárilag vagy akkora retardált, hogy erre vered a cerkát, hogy másokat idegesíts, akkor az tényleg orvosi eset. Na majd ha elmúlsz 17 éves, akkor rádöbbensz hogy van élet a fórumtrollkodáson túl is... vagy maradsz ami most vagy. Ahhoz pedig csak gratulálni tudok.

    Mondom ezt én, a windows védelmében, mint "elvakult" linux fan.