• Balumann
    #110
    Nézd már meg a mai gépárakat te idióta barom, bőven 100 alatt hozzájutsz többmagos, legalább 2GB memóriával rendelkező géphez, és azon már jobb a Windows 7, akármit is hazudozol összevissza. Rengeteg embernek van már jobb gépe, amin tökéletesen elmegy, sőt szükségük is van rá a több memória miatt , sokan használják játékra, munkára, multimédiára, amihez kell!

    "majd pont te és a multireg nikkjeid fogják itt megtéríteni az embereket, hogy rohanjanak a boltba 20 gigaherces, 64 magos procis, gépeket venni"

    Senki sem próbálja győzködni az embereket, ezt is csak te találod ki, a Windows 7 az újabb gépekre készült (nem arra, ami minimum gépnek meg van adva, bár végülis csak a memória kell 2GB, hogy normálisan fusson, különben swappel mint az állat), azoknak kell felrakni, akiknek megfelelő gépük van hozzá. Tényleg ennyire képtelenség ezt felfogni b+?

    Nevetségesen buta vagy, akármennyire is jól értesz a gépösszerakáshoz és az XP-hez. Az összes hsz-edből egyértelműen az jön le, hogy a Win7 szar mert nagyobb a gépigénye és nem tudod úgy tweakelni.
    Arról ráadásul nem is beszélve, hogy amit csinálsz illegális is.