hunwhite#11
Kedves játékostárs! Nagyon szépen köszönöm az információt! Igaz a buta megjegyzésedet lehagyhattad volna, de természetesen ezért nem haragszom maximum picit sajnálni tudlak, de ez is csak az én problémám! Te ezzel ne is törődj! Inkább imádd önmagad mert te annyira okos vagy!
Más!
Azért remélem, hogy a bugyuta unreal ugrabugra CS stb. játékoknál jobb lesz a FS!
A GRAW2-őt is csak azért nyomtam mert megvan a játékélmény! Sokkal reálisabb (Igaz sok benne a hiba) Nem töltök 5 hetet azzal, hogy megtanuljam kezelni a játékot mert szórakozás, időtöltés miatt játszom és nem azért mert rejtvényeket szeretnék fejteni! Arra ott a füles vagy hasonló rejtvényújság! Tudom most sok embert megbotránkoztattam, de had játszam azt amit szeretek. Amit reálisnak tartok-természetesen nem várok airsoftos paintballos és hasonló marhára a harchoz értő véleményeket sem :D(igen ez a láthatatlansági szar biztosan idegesítő lesz benne)
Szeretnék már egy sima snaszz, jól játszható, kezelhető viszont életszerű játékot! Na nem az ARMA II-re gondoltam amiben a kezelés idegesítően a játékélmény rovására megy, de nagyon!