• Gerygrey
    #212
    "azt is bevallom, néha elgondolkodik az SGS az élet értelmén. Vagy máson, nem tudom"

    Milyen Android-verzió? 2.2-ig bezárólag nekem is csinálta, a legújabb gyári 2.3.4-gyel viszont bármilyen lagfix nélkül is hasít, mint az atom (és ehhez nem kell se root se más hókuszpókusz, csak a telefon mellé gyárilag adott KIES nevű szoftver)

    Egyébként ami nekem az iPhone-ból hiányzik, az a rádiót kivéve nagyjából ugyanez (én a SGS-en se használom a rádiót) meg még pár dolog.

    - Google integráció (push e-mail ingyen a gmaillel, Google sync - naptár és kontaktok szinkronizálása mindenféle kiegészítő beállítás nélkül)
    - vissza és a "menü" gombok
    - notification rendszer. Tudom, ez utóbbit végre sikerült lekoppintania az Apple-nek és az iOS 5-ben debütál, remélem hogy - legalább már csak a hecc kedvéért - be is pereli miatta a Samsung vagy a Google :)
    - DivX lejátszás
    - HDMI kimenet, ez mondjuk a SGS-ből is hiányzik :)

    Ami nekem nem hiányzik az iPhone-ból, de a környezetemben többeknek igen: hogy nincs belőle kisebb tudású verzió kedvezőbb áron. Van, akinek csak arra kell az okostelefon, hogy csipogjon ha e-mail érkezik, illetve hogy lássa a céges naptárat, vagy hogy pár unalmas percet eltöltsön hírek olvasásával vagy egyszerűbb játékokkal - erre egy negyvenezres Androidos telefon tökéletesen alkalmas, és sokkal jobban, mint egy negyvenezres Nokia vagy más butatelefon.