• levente68
    #204
    „Okés de mondhatod egy Iphonera pl, hogy zárt, meg nem enged egy csomó mindent (én ezzel sem értek egyet de ez más kérdés), de azt, hogy bóvli azt nem. Nem egy alig működő gagyi szart sóznak rád, hanem egy pofonegyszerű guit, amit ráadásul összelőttek a hardverrel, tehát a felhasználói élmény az egyik legjobb a piacon. Ebbe nem tudsz belekötni, ez egyszerűen tény. Tehát az általad egységsugarú usernek tartott emberke vagy tisztában vele (vagy nem), hogy mennyire korlátozott (vagy nem) a telefonja de esetleg nem érdekli.
    Itt is van egy gyerek (csodálom, hogy még mindig nincs itt) aki mindig meg akarja magyarázni, hogy NEKEM mi hiányzik az iphoneból, és amikor ezzel nem jut semmire, akkor elkezdi magyarázni, hogy márpedig ne szídjam a Samsung Galaxy S-t (amit eddig se szidtam) mert az sokkal jobb. Szóval ilyenekkel még csak értelmes eszmecserét sem lehet folytatni.”

    Itt vagyok én, kispofám!
    Olvasgatom is miket hablatyolsz megint.
    Most legalább nem hazudozol jó szokásod szerint, az is valami.
    Nem bóvli a szifon, de JB nélkül nem smart, hanem dumb, a JB pedig igenis geek dolog, átlagfelhasználó nem csinálja, ráadásul nemrég még garanciavesztéssel fenyegetőzött a szektád, ha megteszi valaki.
    Android root nélkül is odaver felhasználói élményben, persze, csak ha nem az az élmény, hogy ez se megy, azt se lehet.
    Soha nem azt akartam a sült galambénál is egyszerűbb agyaddal felfogatni, hogy NEKED mi hiányzik a szifonból, hanem hogy tényszerűen mi hiányzik belőle, mire te csak annyit tudtál mondani, hogy mivel az NEKED nem kell, hülyeség. Na akkor aztán beszélhetsz felhasználói élményről. Na így tényleg nem jutok semmire, kőagy úr. Teszek rá, szidod-e az SGS-t, az téged minősít, hogy ilyet hazudsz, amúgy a „szidom” rövid „i”-vel írandó. Én annyit próbáltam minden applebolonddal tudatni, hogy kár isteníteni valamit, aminél jóval nagyobb lehetőségeket kínáló cuccok is vannak, TE és okos társaid magyaráztak unfrankó dolgokat állandóan fagyó, GPS hibás, stb. SGS-ekről, ami nyilván elő is fordul, ha beletúr a száján át a seggéig a gépének valaki, de az nem kötelező, én is csak azért ROM-oltam, mert néhány dolgot NEM írtak meg 2.1-re, de lehet találni olyan ROM-ot, ami jól működik, legalábbis nekem sikerült és nem is volt nehéz.
    Eleinte azt magyaráztad, értsem meg, sokaknak nem kell több, mint amennyit szifon tud, ezért nekik az az ideális, fel is fogtam és megértem.
    TE NEM ÉRTED meg, hogy ha egyszer sokaknak nincs kilúgozva az agyuk és többet szeretnének, attól még nem lúzerek.
    Veled nem lehet értelmes vitát folytatni, tekintve, hogy észérveket lesöpörsz és hajtogatod a szektadumádat.
    Az már csak hab a tortán, mikor a saját szavadat ütve hazudozol is. (én nem JB-ekelek kontra én JB-kel kezdek)
    Ami szintén vicces, hogy szelektálsz és ferdítesz folyton.
    Egy szó, mint száz, ha valaki csak húsz dologra (persze megszabott húsz dologra) kíván használni egy kütyüt, annak elég lehet a szifon, de ha ezerre, akkor tovább kell keresgélnie és valószínűleg Android-os cucc az, ami megfelel neki. Persze, lehet, hogy az csak 300-at nyújt, de mégis nagyságrenddel vagyunk arrébb.
    Az Android viszont valóban nem egy eszközre van optimalizálva, de attól tartok ez nagyobb előnye, mint a szifonnak a zártsága által JB nélkül nyújtott stabilitása, mert JB után már más a helyzet, aztán egyéb ROM-ok közötti válogatás lehetősége még mindig nem adott.

    Ha érted, nagyszerű, ha nem, te dolgod, részvétem, csak a hazudozást ne kezdd újra!

    Steve Jobs-ról, hogy ne legyek off:
    Emberileg sajnálom, ha beteg, bár kevésbé, mint egy afrikai szerencsétlen embert, ha tetszik, ha nem.
    Munkásságát elismerem, akkor is, ha összességében negatívra tudom értékelni.
    Akkor is negatív, ha mindig is elismertem, hogy az iPhone-nal olyat alkotott, ami kitolta a mobilvilágot a posványból, ahol a WinMo mondjuk ki, fejlődésmentessége, illetve alacsony fejlődési tendenciája tartotta azt, riválisok híján.
    Nem tudom, hogy ezt lehetett volna-e értelmes emberek gyomrát forgató hype és hazugságkampány nélkül is véghezvinni, marad az, hogy ez így történt és nem tetszett. Ízlések és pofonok, tudom, látom, hogy olyan is van, akinek tetszett, meg olyan is (ez te vagy, szarumon), aki még pofátlanul le is tagadja, hogy így történt és jó szektásként mindent csak helyeselni, igazolni tud.
    Megnéztem az iPod forradalom című dokumentumfilmet és ájuldoztam, hogy ilyen sötét emberekből mennyire sok van, bár egy-két ötlet előtt le a kalappal, de azért túlzás ez a forradalom.
    Mindazonáltal a számok nem hazudnak, ha Apple-t ezekkel a dolgokkal nemhogy életben lehetett tartani, hanem a legértékesebb céggé vált, akkor meg kell adni a tiszteletet nekik. Az más kérdés, hogy ha nincs ennyi megtéveszthető, „életérzéssel” megfogható ember, akkor ez nem történt volna meg. Ami fontos, nem azért jöttek be milliárdok, mert olcsón adták és rengeteget, hanem, mert k.rva drágán adták és sokat. Ezen lehet vitatkozni, hiszen neked harmincezer a havi számlád, mint mondod, naná, hogy ilyen jó kundschaft-nak szinte, vagy teljesen ingyen adják. Nekem a háromezret se éri el a havi mobilköltésem, én nem vagyok jó alany és nem is szeretnék az lenni. De neked se ingyen volt, csak nem lehet ezt felfogatni veled, mindennek ára van, bőven megfizetted.
    Az SGS2-őt megvettem 127 pénzért két év (plusz két hónap) Samsung garanciával kártyafüggetlenül, ez kevesebbe van nekem, mint a tied neked, ha érted, ha nem.
    Tehát, vissza a témához, minden jót Pityunak, én nem kívánom a halálát senkinek, de hiányozni nem fog, mert az ördöghöz közelebb van, mint az angyalhoz és öregkoromra kezd még jobban vonzani az erkölcs tisztelete.
    Applenak is minden jót, erős gatyamadzagot, amit fel is kötnek, mert szükség van a versenyre, remélem tisztességesebb vezetése lesz, mint eddig volt.