Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
  • asysoft
    Már többször rendeltem Angliából ebayről, eddig mindig gyorsan, 3-4 nap alatt megjött, úgyhogy most emiatt + a csomag értéke miatt aggódtam:) Amúgy csomagelveszés nem csak magyar sajátosság, mindenesetre eredmény szempontjából indifferens...

~OFF: mivel csomagom késett, s a türelmesség finoman szólva sem tartozik legnagyobb erényeim közé, még csütörtökön (...1 nappal csomag érkezése előtt...) beszereztem az Unchartedeket, mára már végig is toltam az első részt. Annak ellenére, hogy az ilyesfajta játékokat nem szeretem, ez nagyon bejött, ajánlom mindenkinek:) Igazából, három dolog volt, ami nem tetszett: 1. rövid, 2. nem szeretem, ha túl sok ellenséggel nyomják tele a játékot (mármint minden hemzseg tőlük, szeretek "felfedezgetni" dolgokat;
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kedvencem a leomlott lépcsővel rendelkező toronyban rám váró ellenség volt 3. a rámugráló zombiszörnyek megléte, amelyek két csapással kinyírnak. Nem szeretem ezt az ellenség-fajtát, itt még irányítás is rátett a dologra, de legalább a játék végére rájöttem, hogy lehet csípőből is tüzelni...
    ).