• donceleger
    #5
    Félnek? Szerintem nem! Sajnos csak az N9-en lesz ilyen op, utána rámennek ők is a WP7-re. Pedig szerintem a MeeGo-t kellene folytatni. Tapasztalatom nincs ugyan vele, de a demo videók eléggé meggyőzőek.

    fika ferenc
    Most jött ki a frissítés és máris LOL??? Nem divatfikázás ez egy picit?
    Szerintem még ki sem próbáltad, még az is lehet, hogy nem is Symbianos telód van, legalábbis a reakciódból ez jön le.
    Amúgy eléggé kellemes a dolog. Nokia N8-at veszek a héten, már nagyon várom. Pár készüléket teszteltem is, engem teljesen meggyőzött. Az, hogy többen állítják a Symbian már lejárt lemez és múzeumba való, szerencsére ez az op rendszert nem érdekli. Az android után még mindig a Symbian áll a második helyen, erről volt egy grafika is, úgyhogy szerencsére sok más embert sem érdekel a divatfika. Szépen teszi a dolgát és amire kell, arra tökéletesen megfelel.
    Egyes emberek hajlamosak elfelejteni, hogy ezek telefonok csupán, nem pedig számítógépek. De a gyártók is ide tartoznak. Két mag meg 2 GB RAM! Lassan jobb lesz a telefon hardwere mint a pc hardwere! De persze a tényleges kihasználtság meg elmarad. Na ez a LOL!

    Sokan mondták, hogy temetik a rendszert, de van rá frissítés és már a Belle is hallatott magáról! Szóval jó ideig lesz még támogatása a Symbiannak!