• Komolytalan
    #12
    Nálam jobban senki se tudja, hogy a tablet jelenlegi állapotában egy kalap sz.r, mivel arra fejlesztek. A mutató pontossága durván 5-10x rosszabb (tableten 50x50 pixel a minimális, amit van remény elsőre eltalálni), a CPU teljesítménye egy 10 éves Athlonéval sem ér fel, éppen ezért szórakozásra is csak addig jó, amíg az GPU-ból megy (ugye 200 ezres egérmozin nem tűnik fel, hogy DirectX 6-7 színvonalú a "legújabb" NFS, amivel játszunk rajta). Meg lehetne még 68 oldalon keresztül sorolni, hogy miért korlátozott képességű, és mi nem megy rajta.

    Amiért stratégiaként megéri a tablet mellé állni az az, hogy rohadt drága az előállítási költségekhez képest, és komoly fejlődés előtt áll. Éppen ezért valószínűleg 1-2 évente fogják kidobálni az emberek, ami egy PC-re ma már nem mondható el: egy mai PC 4-5 évig jól szolgál.

    Ha visszaemlékezel 2000 környékén ugyanekkora fospuNpa volt az LCD monitor is, mégis:
    - drága volt
    - trendi volt
    - fejlődött, és értelmes termék lett belőle.
    Most már nekem se kéne CRT, mivel egy (nem grafikus,) átlagfelhasználó számára az LCD ma már sokkal több pluszt nyújt, mint amennyi megalkuvást követel, ha a 10 éve a fejlődés csúcsán kihalt CRT-khez hasonlítjuk, amikben már nem volt több fejlődési potenciál.