• Andr0
    #17
    a cikkhez: földönkívüli élet biztosan volt van lesz. Valószínűleg semmi köze a földi életformához, vagy tök ugyan olyan.

    Vallás mellékszál: A biblia egy rakás szó egymás mellé téve. Ebből a rakás betűből pár betépett srác kihozott egy ütős story-t amit aztán a sok hülyének adják tovább minden vasárnap. Ja arról ne feledkezzünk meg hogy ez asok hülye még pénzt is hajlandó adni azért hogy hallja ezeket az ütős storykat... (ingyen adóznak a barmok)
    jóslás, Obama, 911: a sok hülye aki olvassa a bibliát és még be is tép mellé az ilyeneket is láthat a sorok között!!! Teszem hozzá ahelyett hogy hülyeségekkel fárasztanák egymást inkább normális munkát végeznének!!
    Arzénos beépítős dolog: valóban átalakította a teljes felépítését a kiscsávó. Ez figyelemreméltó, hisz a sok műbeteg, szociális rendszeren élő töketlen ember igazából könnyen meggyógyulna ha akarna!! Az ember akkor rontotta el az életét mikor feltalálta a szociális rendszert... Addig természetes kiválasztódással (balfaszok, hülyék, gyengék) elhullott a selejt, most meg a valamire való társadalmi réteg vérét szívják.
    Gazdasági szála az eddigieknek: A Frankhitelt is két állatfaj vette fel: A hívő barmok akikbe beleimátkozta az egyház hogy az jó lesz mert Isten akarja hogy alacsony kamatos hitelt vegyél fel (persze Isten elfelejtette elolvasni az apróbetűs, árfolyamkockázatról szóló részeket...) A másik állat faj, aki még hallgatott is az első állatfajra, ők csak szimplán hülyék. [No offense, ha esetleg van itt egy harmadik típusú hitelfelvevő, az "egyedi esetek" kategóriából]

    Nem is voltunk a Holdon!Az Amcsik voltak...