• Skynet
    Az AvsP3 legnagyobb hibája az volt hogy az első két részhez képest buta volt semmi parát nem adott és rövid volt...
    Marine ami a leg parásabb lenne legnehezebb fokozaton stukkerral folyosó:
    Alien fut felém falra ugrik fut felém leugrik másikfalra ugrik fut felém plafonra ugrik fut megáll leugrik fut felém falra ugrik...Sima hátrálással egy egész falkát ki lehetett írtani...
    Predator, hang trükk (elcsalás):
    3 katona dumál egyiket elcsalom hangcuccal kivégzem...Ugyanide elcsalom következő katonát akit nemigazán zavar hogy akivel fél perce még beszélt most fej nélkül hever 10 centivel elötte,nyugodtázza hogy csak képzelődött és elindul vissza...kivégzem,hívom 3. katonát ugyan ide...ugyan ez...
    Az alienek oroszláordító hangjáról amelyiket valamelyik újgenerációs szar filmrészből szedték ki nem beszélve...
    A multiról nem beszélve,valahol a 2000-es évek színvonalán maradt főleg a karakterek animációit nézve,a kedvencem a mozgó láb stabil elfordult felsőtest..:D

AvsP 3 nem attól vérzett el hogy nem volt elég újítás...Hanem attól hogy a régi részek hangulatát és para szintjét messze messze nem hozta...Az AvsP1-2ben emlékszem közepes fokozaton is egy egy alien rohamot keményen megsínylettem állandóan menekülni kellett ha egyhelyben álltam és célozgattam bekerítettek és kicsináltak pillanatok alatt...Itt semmi...Jön és bemutatja milyen jó látványos a teszellációs alien a falról falra szökdécselve...Szánalom...
    Remélem még köszönőviszonyban sincsenek az AvsP3 készítőivel mert akkor már most lehet ezt a címet is temetni...