• Magiszter
    Egyszer úgy töltöttem át interneten 2 gép között valamit (kísérleti jelleggel), hogy fogtam egy Encrypted Containert amit 768 bites AES-Twofish-Serpent-el letitkosítottam. Ezt 100 megás darabokra szedtem RAR-al, aminek szintén 20 karakteres, nem értelmes jelszót adtam meg. A darabokat feltöltöttem különböző tárhelyekre, a linkeket meg egy szintén 768 biten titkosított pendrive-ra raktam.

Nah, ha most tegyük fel az egész képet lementem Acronis TI-el (amit alapból titkosításra állítok), ezt egy titkosított TrueCrypt Container-be teszem, azt pedig feldarabolom titkosított RAR-okba és feltöltöm 10 különböző tárhelyre a neten, akkor a CIA és társai sem igazán fogják belátható időn belül megszerezni a családi cuccaimat.

Mondjuk nekem a kényes adatok így is 768 biten vannak titkosítva a vinyómon. Határátlépés előtt újrahúzom a Win-t és csókolom. Csinálok 3 felhasználót és ha ráakadnak a titkosított 100 gigás konténerre, akkor közlöm, hogy nem csak én használtam a gépet, nem tudom mi az. Ha e miatt dobnak ki USA-ból, akkor többet 100%-hogy nem is megyek oda.