banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Renegade
    Davidbog:

Naaaa, ahogy én látom

Az amcsik szép csendben elhúztak a mezőnytől, bár a tengereken az igazi megalománok a japók voltak a végefelé.

Azt nem tudom, ogy a japókon kívül volt-e más nemzet akit elkapott a gépszíj, de BB-be a Yamatot egyik nemzet sem verte. Aztán ott a Sinano, meg a hasonlóan méretes repülőgép hordozó SS aminek nem jut eszembe a neve. Persze mindegyik nyugodtan pályázhat a legpechesebb vizijármű díjára, de játéktechnikailag borzasztó potensek lesznek, lásd Maus.

Német oldalról a Bismarck osztály, ami ugye oneshotolta a Hoodot (höhö amorack) és megelőzte a korát, Persze megint máskérdés, hogy screenerek nélkül lett kiküldve, szóval a doktrina röhej volt, bár ezekben a játékokban ugye nincsen doktrina, tehát a nyers erő számít majd.

Gondolom radar vezérlésben a szövik szép csendben elhúztak az Axistól, ami remélhetőleg le lesz modellezve.

Összefoglalva, ahogy én látom: nyers erőben jók lesznek az axis gépek.

És ugye a nagy kérdés: na de hol vannak a szovjetek? Mert lehet, hogy volt pár elavult SS, BB vasuk, meg néhány rombolújuk, na de könyörgöm, ebben a játékban meg csak projekt xy lesz az összes valamit és érő hajójuk? Az olaszokat meg végkép hadjuk, bár fényéveket vertek a szovjetekre.