A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2570 Ma ismét csodálatos nap van, 10ből 9 bukta, egyszer véletlenül kijött a Pensacolából a szorzó és ennyi. Folyamatosan a 3 körös fos módot adja, ami ilyen csapatokkal, akik 1 körre se tudnak figyelni, nemhogy 3-ra, teljes csőd. Ráadásul szembe minden körben minimum 4, általában 6 db tier6-7-8 csatahajó, természetesen ezek maradnak utoljára full hp közelében. Cirkálóval alapból nulla esély és mivel a csapat eddigre nagyrészt meghal, így annyi is a körnek. Ha épp nem a foglalás miatt veszítünk (mert az ilyen 3 pontosoknál garantáltan 2 pontra beül valami kis gyáva ****, de szó szerint beül, egy sziget mögé beÁLL és kész...), akkor lenyomnak erőből. De minden körben. Megint jött szembe Yamato, mert a hetes Pensacola ellen azt kell behozni, nem mondjuk Kongot... Ki is léptem a picsába, sok értelme nincs, szaros 500 tépékért nem szenvedek 15 perceket... Nem igaz, hogy nem lehet legalább 50%-ban (vagy ne legyek telhetetlen, legyen 40%) hozzám is normális csapatot rakni!!!!!! De nem.
Az is érdekelne, hogy lehet az, hogy amerre én megyek, arra megy MINDEN ellenség. New Dawn pálya, elindulok balra, 2 perc után feltűnik kb 12 ellenséges hajó, mind balra megy és mind engem lő. A Star Wars végén, mikor a Halálcsillagot lőtték ki és berepültek X-Winggel, na az nem nézett ki olyan durván, amilyen zárótüzet toltak rám, fél perc múlva süllyedtem is. 3 csatával később ugyanez a pálya, okulva az előzőből most direkt jobbra mentem el, 2 perc után kb 10 hajó jobbra, mind engem lő...
Az eddigi játék alapján nyilvánvalóvá vált, hogy semmi értelme ma már tovább játszani. Ezen se lepődök meg, a wg sajnos így működik, egyik nap isten körök, másik nap esélytelen kínlódás, akármit is csinálsz és közben végig nem érted mi a picsa van, mert ugye ugyanezzel a hajóval mented az isten köröket, akkor mégis mi változott?? Mondjuk ebből is látszik, hogy nem gyengén manipulált az egész, mert ha a játékosokon múlna, akkor nem lenne ilyen szélsőségesen jó vagy szar egy-egy nap... Na mindegy... Nézek valami filmet, mondjuk a Yamato-t.:)