banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Nem semmi, azért valami nagyon sasszemed van, ha háromszor 100 k felett, vagy valami jó trükköd?

Mondjuk saját HP-mat én is leszoktam lőni, 60k alatt ritkán vagyok,(például legutóbb is , azért mert véget ér a csata, befoglalták a bázisokat, olyan gyorsan, szinte lőni se lehetett semmire) és elsüllyeszteni se nagyon szoktak. De a 100k körüli ritkán jön össze.

Meg a másik, szóval ha lesz páncélzat, sok hajó sokkal kevesebbet fog sebezni, főleg a gyorstüzelő cirkálók, hiába a nagy DPM, nem fog minden lövésük átütni. Most nem azért, de Cleavland-el lőttem 80k felettit. Ami irreálisan sok.

A Nagato meg azért lesz visszaesés, mert hát ágyú is kevesebb, de ez még nem baj, mert lehet vele sebezni, de a lőtávja is kisebb valamiért. Az Amagié is kisebb. Legalábbis régebben így volt. Az kellemetlen, amikor 10.000-ret beléd vágnak, de te még nem tudod lőni.

Az elrontott manőverről , és hogy kiestek a hátsó tornyai meg jutott eszembe, ha berkül a francia ág valamikor..Dunkerque? Richelieu ? Eleve nem is lesz hátsó tornyuk. Nagyon viccesek lesznek.