banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    majd ha az AA cirkát a BB védelemért és lelőtt repcsikért annyi xp-t és kreditet kap,mintha foglalna meg támogatná a ddket,közben gyújtogatva,akkor esetleg megérné AA cirkaként a BBk mellett vánszorogni

én a cv problémát úgy oldanám meg valahogy hogy lehetne AA cvt csinálni. nem úgy ahogy most,mert úgy kb csak a Bearn-t lehet használni. lenne egy támadó raj,mondjuk torpis,mellette meg valahogy megoldani hogy saját fighter raj legyen ami képes leszedni az ellen rajt,meg elrettenteni esetleg hogy ott támadjon ahol repkedsz.
    vagy a fighter squadront használhatóvá tenni,de úgy hogy nem kell értékes kapitányi skillt rákölteni. én most sokat cvzem,mert húzom a 8as britet,a japót újra(nagyon megbántam hogy reseteltem ,soha többé semmit :D ) meg a 8as oroszt is...a fighter teljesen használhatatlan,sok idő mire leér,sok idő mire támad ,és orosz támadó rajra mire elindul az már rég ledobta a cuccot és félúton van haza.

bearn meg igy használható,de ennyi fighter rajjal semelyik másik cv nem rendelkezik...simán rövid cdre raknám és kifogyhatatlanra. meg persze gyorsabb reagálásra.