banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    #20240
    Az nem a játék hibája, ha a légvédelemmel rendelkező cirkálók pl nem supportolják az ilyen hajókat. Mert ez lenne az egyik dolguk. És ez lenne az egyik lényege a csapat alapú játékoknak. Rengeteg hibája van a játéknak, de a játékosok hülyeségéért ne a játékot hibáztassuk.
    A másik dolog. Nálam meg az b@ssza le a biztositékot, hogy amikor még stock volt a Bismarckom, kaptam egy enemy Kaga-t. Egyből rám jött, próbálta rám fordulni, de láttam hogy egy torp mindeképpen el fog találni. Hát ez van, nem a világ vége. Persze ammorack lett, a Kaga rögtön 80k+ sebzéssel kezdte, nekem meg lett egy 3 perces meccsem ahol semmit nem tudtam csinálni. És nyilván xp sem jött, hogy megvehessem a B testet.
    A szakatársam amikor szintén megvette a Bismarckot, az első csatában kaptunk ellenfélnek egy Zeppelint. 2 azaz kettő dobással szedte ki a szakasztársam. És az nem pech volt, mint nálam az ammorack. Nah látod ez bosszantó. Az hogy egy csatában 140k+ sebzés után, a már leirt körülmények között kb a végjátékban kiszedi a CV, az teljesen logikus és ráadásul előrelátható is.Alapból is gyenge az AA, mivel low HP, valószinű abból a kevésből is vesztett már, és nyilván egy BB-re fog rámenni, mert annak kisebb az esélye hogy kifordulja, mint egy CA. És még low hp-n is kétszer ment rá a CV. Pont az ilyenek miatt tartom bohócoknak ezeket, függetlenül attól hogy mennyire prok, szenvedni legalább annyira tudnak, mint jól játszani.
    Igen, más topicokban szétszednének az érzelmi alapú "érveléssel", nyilván ott a logikai alapú érvelésemmel nem megyek semmire. Amúgy te érzed az ellentmondást, hogy minden második nyigásban szerepel hogy ez történelmileg nem hiteles, de ilyenkor elfelejtjük hogy a történelemben (főleg a Csendes óceánon) kb több CV vett részt a harcokban mint BB. Akkor legyen ez a leosztás a játékban is?
    Én elengedem ezt a témát és annyiszor és úgy értelmezed félre amiket eddig irtam, ahányszor és ahogy csak akarod. Legyen neked úgy jó.

    Jah és mielőtt elfelejtem, igen, nekem a 140k sebzés Yama-val sok, mert iszonyat béna vagyok vele. Talán ez a leggyengébb BB-m.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.04.30. 08:59:38