A Wargaming új MMO játéka
-
Mekkora skillt igényelt a dolog a CV részéről nem? Egyedül... Nyilván, hiszen ez egy Yamato. Nem valószínű, hogy lépést tud tartani egész meccsen, legalább 2 cirkálóval. De még akkor sem biztos hogy ezt nem ette volna meg. Nagyon jól ismerjük azokat az anomáliákat amikor 1 DM, 1 Wooster és egy Halland között vígan átlavírozik egy CV és lestrikeol. Szóval ezt a nincs egyedül dumát hagyjuk szerintem.
Bóklászik? Láttad a pozícióját a mapon? :D Majdnem a lehető legtávolabb volt az enemy CV-től. Az meg eszedbe sem jutott, hogy épp a másik (D) flankről ment át a Napoli mellől (szintén nuku AA). Valószínűleg ha ott marad is őt strikeolja a CV.
Mindenki tisztában van vele, hogy mire "képes" az AA a játékban. 140k lehet neked már a csillagos ég (nekem is sok), de az ilyen playereknek ez az átlag. De mondjuk azt a 140k-t sem egy "helyezd a hajót a karikába" nevű játékkal hozta össze. Ettől "egyedül"-től agyfaszt tudok kapni. Tehát akkor innentől kezdve senki sem lehet egyedül a játékban amikor CV van??? Mert ha nem vagy "valaki" mellett akkor jogosan kapsz 20-25mp alatt 30k-t legalább? :DDDD
Az a te szerencséd, hogy itt a topikban csak én vagyok ellened, máshol már (érvekkel) darabokra szedtek volna. De én csak egy fogyatékos vagyok a tényleg értelmes wows játékosokhoz képest. De még én is látom, hogy mennyire baszta tönkre ez a class a játékmenetet.
Nagyon egyszerű Darun: Hajókkal akarunk játszani. És nem úgy, hogy közben bármikor a fejem fölé repülhet egy csapat repülő aki belémbasz úgy random xk dmg-t csak úgy poénból. Miközben nekem semmilyen counterplayem nincs ellene. Hiába helyezkedek, egy repülő 5x körbe fordul. Hiába kapcsolok reinforce sectort, kb. ugyanannyit ér mint a vak fighter plane. Miközben a játék kezeli a flak ágyúkat és osztja az előre kiírt mennyiségi dmg-t másodpercenként (ami lófasz általában). És igenis hiába vagyok másik (akár több másik) hajó mellett, ha egy CV lecsap, akkor lecsap. Kész. Azért én se tegnap kezdtem a játékot, van ám személyes tapasztalatom is bőségesen.
Jó lenne ha nem a 2019-ben "beesett" class határozná meg az egész játékmenetet ami eddig egy "fun és engaging" gameplay volt, most meg egy rakás fos.