A Wargaming új MMO játéka
-
Paradoxon61 #20229 "Biztos nem te szoktál emiatt panaszkodni, de sokan mások igen: a játék történelmileg nem hiteles. Nos, valóban nem az, mert ha az lenne, akkor tényleg minden hajón lenne torpedó. De főleg az I. vh-s BB-ken. Vagy ott vannak a low tier orosz dd-k, van rajtuk torpedó, de minek? 4 km? Komolyan? Szóval a torpedót mindenkinek azért nagyon erős túlzás (és az amcsi CA ágakat még nem is emlitettem), de legalább történelmileg sem hiteles." Jól gondolod. Ez egy játék, tehát én eleve nem várok tőle történelmi hitelességet. Annyiban hasonlít a valóságra hogy a giftek hajók és lőni lehet velük. De ennyi elég is. Amire én utaltam, hogy az elején a WG-nek volt egy koncepciója, hogy melyik hajóosztály mire legyen jó. Ezt kezdték el felborítani, erre utaltam a torpedót mindenkinek mondattal. Aminek eredménye képen szerintem nem jobb lett a játék, hanem ellenkezőleg. Majd elérkeztek a mostani tengeralattjárós ******-hoz, (inkább nem írom ki), ahol szonár vezérelt rakétákat lövöldöznek rá a semmiből, ami elől még kitérni sem tudsz, ha pedig BB-ben ülsz ami mélyvízi bombás, akkor elég kicsi az esélyed hogy a szonárt vagy a torpedokat követve el is juss a tengeralattjáróig. Egyre vadítóbb és kimondom hülyébb ötleteik vannak. (bocsi hogy csak most reagáltam, de most jutottam el újból ide. ) :)
Amúgy ha már CV vita. Örüljünk hogy nem a valóságot utánozzák. Mint a flották legerősebb egységei a CV-k ha a valóságot utánoznák elég gyorsan letarolnák a mezőnyt. :)