banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    #20224
    Mintha én is irtam volna ilyesmit. Sokan túlértékelik a CV fenyegetést és inkább megpróbálják kifordulni a 4-5k-t sebző torpokat, még azon az áron is, hogy full oldalt mutatnak egy BB-nek. Ez nagyrészt pont abból adódik, hogy a többség nem ismeri a játékot illetve az egyes hajóosztályok képességeit. A másik ilyen tipikus jelenség amikor kigyújtod a BB-t és már nyomja is a javitást. Aztán fél perc múlva már 3 helyen ég, amit persze nem fog tudni eloltani. Nekem ez csak azért zavaró, mert ált én vagyok az, akinek a tüzét eloltják.

    Ami a CV-s csatát illeti, az irányt sejtettem hogy merre lehet, a végén fel is spottolódott, mert ráment a maradék cap-re és be is húzta. Ha jól emlékszem esélyem igy sem volt, mert az Engine boostokat már elnyomtam és még akkor se tudtam volna kiszedni egy salvo-val, ha mind a négy lövés citadell.
    A CV-vel való játékot már eleve az neheziti (főleg randomban) hogy nagyon nehéz pozicionálni. Igazából már az gond, hogy sok felé kellene figyelni és sokaknak még az sem megy, hogy egy felé figyeljenek. ráadásul az hogy pl az erős oldalt kiséred sem életbiztositás, hiszen a túlerő is elhullhat pár perc alatt, elég néhány szerencsés salvo vagy jó helyre küldött (dd) torpedó. Láttam már nem egyszer, hogy a CV bement a térkép közepén a sziget mögé és onnan támadta az ellenfelet. Csakhogy ha váratlanul elesik az egyik oldal, nem biztos hogy lesz idő elmenekülni. A pálya széléről meg elég lassú rajokat küldözgetni.
    Egy szó mint száz, én is szoktam nézegetni (főleg mostanában) a játékosok statisztikáit és nem igazán mondhatom, hogy azt tapasztalnám amit mondtál. Szerencsére.