banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    "Egy jó játékos nem csak CV-vel, DD-vel vagy BB-vel is le tudja hozni a meccset. A "nem okos/ügyes" játékos meg op hajóval se fog tudni játszani, max jobb eredményt ér el magához képest, mint amit nem op hajóval érne el."
    Ezt kismilliószor láthattuk, hogy nem így van. Gyakorlatilag számtalan profilt láttam már (streamben és a saját szememmel is) ahol a felszíni hajókkal egy rakás szerencsétlenség volt az ember, de CV-vel 100k avg dmg + 60%WR. Most hirtelen nem tudok neked egzakt (nyilván nem mentegetem el ezeket a profilokat) példát linkelni, de ígérem fogok!
    Az hogy belédrongyol (már ha jól értelmezem) egy CV és te egy t6-os olasz DD-vel kilövöd nem azt bizonyítja hogy az adott CV (vagy maga a class) gyenge, hanem a játékos elmeállapota. Ezt a szitut kb. bármelyik hajóval eljátszhattátok volna. Főleg ha olasz DD ágról beszélünk ami kimondottan "hit'nrun" vagy "yolorush" DD.

Toweliee: Az csak az EU szerver. Van 4 szerverük. EU, NA, Asia, Russia
    "ugrabugrálnak minden panaszra"
    Látom nem nagyon vágod milyen problémákkal küszködik jelenleg a játék. Van olyan ami évek óta fennálló, van olyan amit lassan de biztosan ők is belátnak hogy nagy gond (engine a határait feszegeti). Sorolhatnám. Elbagatelizálhatunk minden problémát, szemet hunyhatunk, legyinthetünk és rombolhatjuk tovább ezt az amúgy remek kis játékot azért, hogy egy végletekig elbutított (talán a mai társadalom szintjéhez?) fullárkád foshalmaz legyen belőle. De vannak olyanok is (mint az én fajtám) akik ezt nem tudjuk ölbe tett kézzel és csöndben végig nézni. Egészen egyszerűen nem megy. Lehet ránk mondani, hogy "nekünk semmi nem jó", de ha minden patch és minden döntés a devektől a rossz irányba tereli a játékot, akkor nem lehet elvárás szinten tartani, hogy vigyorogjon hozzá mindenki...

Ha mindig mindenre rálegyintünk és azt mondjuk: "jóvanazúgy..." akkor tényleg ne csodálkozzunk a szarságokon.