A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #20214 Hallani hallottam róla, de ismerni nem ismerem. Azt nem tudom hogy mi alapján fejlesztik a WG-nél a játékot, de az elég egyértelmű, hogy nem a játékosok "kérései" alapján. Gyanitom hogy a subok sem ezért kerültek elő. Mivel ugye pár éve még SerB kijelentette, hogy nem lesznek soha a játékba. Láttam már azért op hajót a játékban. Egy jó játékos nem csak CV-vel, DD-vel vagy BB-vel is le tudja hozni a meccset. A "nem okos/ügyes" játékos meg op hajóval se fog tudni játszani, max jobb eredményt ér el magához képest, mint amit nem op hajóval érne el. Emlékszem, amikor bekerült a játékba a Saipan, olyan bomb dispersion-je volt, hogy a DD-t mozgás közben simán kidobtam vele. Most valami ilyesminek tűnik a Hornet. Az remélem átjött a kommentemből, hogy vágom hogy miről beszélsz (pl hogy a cv-nek nem kell "fizikailag" ott lennie) de azért a dolog nem ennyire egyszerű. A poén kedvéért, az utolsó 3 csatámban volt CV. Az olasz 6-os DD-vel majdnem full hp-ról szedtem ki a Lexit. Úgy hogy minimális sebzést okozott csak. Ha olyan ép lenne minden cv, nem jelenthetett volna neki gondot egy mezei bottom tier DD. A poén az volt, hogy mindegy hol spawnolt a CV, a csata legelején mindegyik felém jött.
Azért a cv is RNG függő. Emlékszem arra is, amikor az egyik szakasztársamnak meg lett a Bismarck, bevitte első csatába és asszem kaptunk egy Persival-t. 2 dobásból kivégezte a full HP-s Bismarckot. Az új hajók szinte mindig OP-k, máskülönben nehéz lenne eladni őket. Idővel valamennyire nerfelik őket, de van amikor még eztán is brutál erős marad egy hajó.
A másik dolog, amikor bekerül egy új ág, akkor az az op. De miért nem mindenki azzal tolja akkor? Hiszen brutál erősek? És azért EA stage-ben a T6-7-t simán ki lehet szedni küldivel, nem kell rá áldozni egy fillért se.