banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Ha egy CV engem kipécéz akkor halott vagyok. Ennyi. Ugyanez kb. a subbal. A sub sebességét veszed alapul, de ez kb. olyan mintha a CV-nél a CV sebességét vennéd alapul és nem a repülőkét. A torpedók kilövéséhez elég 12-14km-re menni egy hajótól és már mehet is a móka. Miközben ugyanolyan concealmented van mint egy t10-es DD-nek. Nem beszélve a delfinezésről, meg magának a lemerülésnek a lehetőségéről.
    Még egy jó AA-s hajót is egy-két rakéta vagy HE bomb csapással le lehet gyakni olyan szintre, hogy már nem olyan hatékony. Mert az ugye tudjuk, hogy általában CL-re DD-re nem szoktunk secondary és AA survival modult rakni. Arról megint nem beszélve hogy az AA javíthatatlan/pótolhatatlan, nem úgy mint a repülők...
    Próbálod az én szemszögemből nézve, velem elhitetni, hogy a CV-k nem op-k és egyenesen nehéz őket játszani. Ez kb. ugyanolyan mint amire én írtam, hogy akik az elmúlt 2 évben kezdték el ezt a gamet azok most valószínűleg röhögnek és nem tudják elképzelni mi a fasz bajom van..
    Lehet, hogy te a CV-ben ülve (vagyis pontosabban a repülőkön ülve) úgy érzed nehéz dolgod van, de lentről nézve ez sajnos nem úgy tűnik hidd el. Nekem már eleve ott bűzlik a dolog, hogy a carrier gameplay nekem olyan, mintha én felszíni hajóval kimennék a map szélére, és elküldeném az avatáromat a csatába... ami természetesen újratöltődik ha esetleg elqrom.
    Szoktam felhozni szintén példának a TWA klán nevét... Ott se kispiskóta playerek vannak, akik tegnap kezdték a játékot. Sorra nyerik a KOTS-okat meg a kláncsatákat. Mégis BANCV lett a nevük...
    Arról hogy milyen "nehéz" CV-t játszani, álljon itt egy videó:

Ilyen könnyed dmg huntingot még egy Slava-val se tudsz összehozni ha nem állnak neked full bs-ba folyamatosan. Ráadásul ott fizikálisan ott kel lenned a csatában.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.04.17. 21:07:55