banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    #20201
    Máshogy látjuk a játékot az biztos. Nem tudnék összvissz 3 hajóval játszani eleve. Ha van 250 kb.
    Nem tudok jókedvvel játszani amikor azt látom, hogy folyamatosan és egyre erősebben romlik a játék általános színvonala. Egész egyszerűen már nem olyanok a csaták mint 1,5-2 éve voltak. Az elmúlt kb. 2 évben szépen lassan leamortizálták a játék színvonalát a béka segge alá.
    (Nem véletlen, hogy a streamerek (Flambass, Flamu, stb.) is a töredékét játszák már annak az időnek mint mondjuk 2-3 évvel ezelőtt.)
    Az átlagos játékosok azt sem tudják mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy egyáltalán esélyük legyen nyerni egy-egy meccset. Borzalom. A sok CV meg sub meg supership meg hab volt a tortán.
    Én még eddig csak egyszer hagytam abba a játékot hosszabb időre, idén év elején amikor szintén elkezdtek bejönni a subok.
    Tier 6 alatt nem is szívesen játszanék, mert azt a gameplayt nem szeretem.
    Egyáltalán nem kell "bűvölnöm" a youtubot ahhoz, hogy átlássam a saját szememmel és megértsem a saját agyammal, hogy egy rakás szar lett a játék. Ezt természetesen azok akik az elmúlt 1-2 évben kezdték, soha nem fogják megérteni.
    Valamint vannak akik megelégszenek azzal ha "jól érzem magam" egy meccsen. Na most ugye ez tág fogalom. Sokaknak az is jó meccs ha a pálya szélén szerencsétlenkedik 15 percet, és csinál 50k dmg-t. Vagy csinál 5-10 perc alatt 100k-t, de vesztenek mint a szar mert a teamplay meg a support az smafu. És mostmár ugye ranked sem kivétel mert ott is ugyanaz a színvonal van mint randomban.
    Egész egyszerűen elbutult a játék. És benne a játékosok.
    Általában a minimum 50% WR-es emberek véleményére adok úgy egyáltalában véve. Akinek az alatt van az ne haragudjon meg érte, de nem érti a játékot, és nem is akarja megérteni. Főleg akinek esetleg már több ezer meccs van a háta mögött.
    Ezt csak azért mondom mert soha nem játszottam division-ben, only solo player vagyok. De én a hülye gyökér, szakmunkás bizonyítvánnyal, meg tudtam érteni a játék lényegét és a játék alapjait.
    A stratégiáról meg a taktikáról már nem is beszélve. Amikor valaki ül egész meccsen hátul, majd (amikor már a fél csapat anyázza) a legrosszabb pillanatban bepushol és 1 perc alatt megdöglik, az az én szememben egy inkompetens fas* , akinek külön "idiots random" matchmakinget csinálnék szívem szerint.
    Nem tudom... nekem valahogy a win jobban bejön mint a lose. De biztos velem van a gond :D
    Most már csak azt várom mikor csinálnak végre értelmes high-tier scenario-kat is. Csak azt fogok játszani ha lesz... ha lesz.
    Hozzátenném még a "megmondóemberek agymenései"-hez: Ezek a megmondóemberek jobban ismerik a játékot mint bárki más kb. Sokkal jobban mint a fejlesztők maguk pl. Ez már többször bebizonyosodott. Arról nem is beszélve hogy általában 12x jobban játszanak mint mi átlagos playerek. A kisujjukban van a game.
    Az agymenéseik meg már többször a szarosgödörből húzták vissza a játékot (legalábbis addig amíg CC-k voltak).

    Sokaknak szerintem a szívük mélyén szarul esik, hogy béna szarok, és ezért megpróbálják valamivel kimagyarázni. Amíg ez sikerül nekik addig ez a felfogás csak rombolja a játék színvonalát. Nyilvánvalóan (mitől is javítaná?).
    Mindig rá lehet fogni, hogy "nem az én hibám", "jó az a 4x% WR", "nekem ne mondják meg", stb,stb.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.04.16. 17:56:01