A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14440 Nekem azért tetszik, mert a két kedvenc classom előnyeit egyesiti. Mondjuk a sebessége tényleg kicsit alacsony, ezt csak signallal lehet "gyógyitani", de nem hinném hogy az az 5% sokat javitana rajta. A fegyverzete az konkrétan a Scharnhirsté, kivéve a lőtávja, érthető okokból azt kicsit levették. Szerintem is túl brutál lenne, igy is a saját tierjében a legmesszebb hordó fő lövegei vannak. Tegnap többször is találkoztam 3 fős Spee division-okkal. Általában elég gyatrán szerepeltek. Mint minden hajómat, ezt is hydro-val használtam, de lehet most áttérek majd a def AA-ra, mert a hydro-nál sztem jobb előrejelző a catapult fighter, tovább is tart és messzebbről is észlel, bár mivel körkörösen mozog, ezért csak szakaszosan működik, A páncélzata sztem nem rossz, ha jó szögben tartod az ellenfelet, akkor jól pattogtat, de szemből ez is átlőhető. (régi szép idők...) A fenti okok miatt egyébként a BB-kre és magasabb tierű cirkálókra simán lehet AP-vel lőni, mivel a 280-as cső átviszi őket, angolokra és dd-k ellen meg HE, szépen lehet osztani velük a crit-et.