A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1317 Mondjuk olyan nincs, hogy benyel torpedót. Az mindig sebez, és mindig sokat. De az igaz, a betörző víztől nem lesz lassabb a hajó, csak csökken a HP. érted...csökken a HP...a víztől. Baszki
A sebzésmodell siralmas.
Páncél nincs
Modulok nincsenek. Vagyis, annyi van, hogy leállhat a hajtómű, vagy nem lő a torony/torpedóvető.
A WoT-ban ami szintén marha egyszerű játék sérülhet a motor, kigyulladhat, berobbanhat a lőszer, leszakad a lánctalp, ellövik a kupolát, beragad a torony.
A hajóknál amiknek sokkal bonyolultabbnak kéne lennie, semmi. És tényleg nem várok el semmi egetverő modellezést.
Ha : találat esetén a hajóban a torpedók, a lőszer felrobbanhat, és szét is vetheti az egész hajót.
Eltörhet a kormánylapát
Leállhat a gépház és ki is gyulladhat
Vízbetörés, ettől lassul, nehézkesebb lesz
Beragad a torony, löveg.
Túl nagy tűz , véglegesen tönkre teszi a hajó részeit, például hátsó Toronyok nem használhatók ha túl nagy tűz van, és ez nem javítható csata alatt
A legénység tisztjei ha kiesnek, akkor funkciók lassulnak mint a WoT-ban, pl tüzér kiesik, lassabb és pontatlanabb célzás, stb.
Ellövik a parancsoki hidat, minden rosszabbul működik
Megsérül a távolságmérő, rosszabb célzás.
És ezek marha egyszerű dolgok.
És igen, lehet mondani, hogy a hiv fórumra kéne dolgokat írni. Írtam is( igaz bár angolul se nagyon tudok, de egyszerűbb dolgokat összeraktam azért) a kérdőívükön alaposan lehúztam őket, tehát amit lehet mint tesztelő megtettem, beírtam, lepontoztam, javasoltam.
De...amint mondtam, a játékosok többsége elégedett. Nekik jó, hogy nincs normális vízbetörés. Az úgyis felesleges és bonyolult írták! És hát ilyenekre hallgatnak...egyrészt, másrészt szerintem a fejlesztők szarnak ,mindenre, csak gyorsan piacra lehessen dobni, és tömjék bele az aranyat.
Azért persze...jó. Hátha mégis lesz valamilyen vízbetörés, lesz páncélzat, bulge, sebzésmodell, részleted modulok, stb, stb...de nem hiszek ebben. De hátha meglepnek.