• DRFlame
    #64
    Jogvédők hozzáállása nem jó. Az állam hozzáállása nem jó. Sok minden nem jó.
    De azért TV-ből felvenni hááát. Mire TV-be megy, a DVD/BD megjelent évek óta. Jelenleg rengetegen DVD/BD (esetleg R5) megjelenéskor néznek filmet, mert akkor van fent torrent oldalon nézhető minőségben. Ez igenis hatással van a lemezeladásokra. Ha viszont meg kéne várni, hogy TV-be menjen, hát nem várnának.

    Egyik haverom azért vette meg az starcraft 2-t, mert "azt muszáj volt, máshogy nem megy a multiplayer". Az idézetből látszik, hogy ha ment volna a multi warezolttal, akkor nem vette volna meg.

    "Törvényekkel nem lehet ráerőszakolni az embereket a vásárlása. Vannak prioritások, és a szórakoztatásra szánt pénz nem az első helyen szerepel az emberek többségénél."
    Valóban nem lehet, ilyen az amikor nem tudom megfizetni a ferrarit, lemondok róla. Ha nem tudom megfizetni, lemondok róla, ez lenne az etikus hozzáállás, és működik is, ha az ember nem csőlátású. A sok PC játékosnak is ki kéne nyitnia a szemét, venni egy biciklit, focilabdát, akármit, és rá lehet jönni, hogy van olcsób, jobb, egészségesebb alternatíva (és a grafika is jobb :)).
    30 ezerért vettem egy biciklit, és eddig többszáz óra egészséges szórakozást nyújtott nekem, és még mennyit fog... De ez már kicsit off. Viszont senki ne mondja, hogy drága a szórakozás.