1.) a mai szoftver árak nem a magyar piacra készültek. Volt hogy Angliából olcsóbban megrendeltem egy játékot, postaköltséggel mintha pesten megvettem volna.
Szóval aki azzal dobálózik hogy pfujj mocskos tolvaj. Dobálózzon a Parlament felé is. Mert ők nyúlják le a pénzem nagy hányadát, amit játékra is költhetnék. Majd ha én is annyit keresek minimálbérrel mint egy angol utcaseprő (300k HUF), akkor megveszem a 10 ezer forintos játékot, ami talán el se fut a gépemen, mert optimalizálni azt nem szeretnek. Demó is már csak vágyálom.
2.) Aki szegény az nem szórakozhat? De! Miből szórakozzon? Amiből csak tud. Ha alig telik rezsire, ruhára, kajára, akkor nyilván rohan a boltba megvenni a legújabb játékot. Amíg egy Mo.-i ember két fizetésből tud csak megélni, addig pont leszarom hogy letölti az UbiSzaft francia cég játékát. Ők nem számolják a magyar piacot, akkor engem mit érdeklejen a siránkozásuk? Semmit. Ha nincs pénzem letöltöm, ha van pénzem megveszem.
3.) Sajnáljátok már az internet hozzáférést is! A nélkül hol találok (jobb)munkát? Persze megveszem a napi 127 forintos Expresszt, amivel kb ugyanott vagyok mint egy 1 megás net-előfizetéssel. Jól van bátyám logika a köbön!
4.) A sok mocskos ingyenélőt kellene szekírozni azzal hogy fizessen ezért-azért. Amíg én napi 12 órában robotolok éhbérért addig neki alanyi jogon jár. Mi? Francokat! Amíg ekkorák a társadalmi egyenlőtlenségek ne csesztessük a szegény embert hogy adja oda azt is ami nincs. Első szülött gyermekem nem kellene?
5.) Iskolareformok vannak készülőben? Aki szegény családba született az dögöljön is meg ott? Okos vagy! Aki beleszületett a szarba az süllyedjen is el benne igaz? Gazdagnak áll a világ! Ez a mentalitás egy jobb és egyenlőbb világba vezet, bizony! Így lesz az emberből birka és birkapásztor. Hogy ki melyik lesz? Majd a születés joga eldönti! Hejj!
Így hirtelen ennyi indulatot váltott ki belőlem az olvasott hozzászólások népes sora.
Warezolok? Igen. Magyarországon élek? Igen. Hát akkor? Ha az ország helyzete majd nem lesz olyan mint most, akkor lehet pampogni azoknak aki letöltik a dolgokat. Majd ha a mosógép memóriachipjén nem lesz jogdíj, akkor lehet pampogni hogy letöltöm a dolgokat. Amíg a törvény szemében elve bűnös vagyok, addig csönd legyen!
Félreértés ne essék: Nem verem a mellem, nem vagyok rá büszke, de azok se ugassanak akik gazdagok családba születtek/gazdagok hogy "Bibibiii nekem telik rá neked nem!"
Remélem senkit nem sértettem meg túlságosan. Nem venném a lelkemre ha nyugtalanul forgolódnátok a selyempárnán a baldachinos ágyban.