• Skynet
    Na igen ez a legfőbb bajom a butított fegyver reakciók és az autistkat segítő perkrendszer mellett...
    Ám én a kettőt nem toltam egymás mellett, BF2 nem is érdekelt, a COD első része óta multiban COD-oztam de ez a butítás amit véghez vittek benne gyászos....
    És sajnos minden ide kezdett süllyedni,amire lehet fröcsögni hogy a konzol tehet,holott nem,a vásárlóbázis (ebbe a pc-s vásárlóbázist is beleértve) tehet róla... Konzolon a mai napig vannak BF, COD és egyéb multilövöldéket megszégyenítő lövöldék amikben van kihívás,tudást igényel és viszonylagos életszerüséget ad olyan szinten hogy ne menjen a játék rovására.
    Pc-n mostanra maradt a rombabutított COD ami az autistákon és a tizenéves korosztályon kívül nem elégít ki senkit,és az ARMA széria ami csak azokat érdekel akik szeretnek az agyonrealizmussal szenvedni...
    Átmenet játék mára már szinte csak a BF maradt mint reménysugár (vagy a régi címek előkapása)...
    A COD szériától már nem várok semmit, Kotick megszimatolta a pénzt és simán rááltak a tucatgyártásra....