Legends of Pegasus





A játék honlapja
  • Agamemnon
    #1
    A Kalypso Media bejelentette, hogy készül a Legend of Pegasus, mely egy világűrben játszódó stratégia lesz. A távoli jövőbe kalauzoló játékban az emberiség utolsó túlélői igyekeznek majd visszaállítani egykori birodalmuk fényét. Ehhez be kell majd járnunk a világegyetem minden zugát, amiben flottánk lesz segítségünkre. Felfedezéseink során rengeteg idegen létformával találkozunk majd, akikből ugyanolyan gyorsan válhat hű szövetséges, mint halálos ellenség.

    A Legend of Pegasusban rajtunk áll, hogy képesek vagyunk-e újjá építeni az emberek birodalmát, vagy végleg elbukunk. Részletes gazdasági, diplomáciai és tudományos szimulációra számíthatunk, valamint izgalmas csatákra, melyekben keverednek a valós idejű és a körökre osztott stratégiák jellemzői. A technikusaink által kifejlesztett új és új találmányok révén folyamatosan fejleszthetjük és saját szánk íze szerint átalakíthatjuk űrhajóinkat.

    A játék megjelenésére még bő másfél évet várnunk kell, ugyanis az csak 2012 telén jelenhet meg leghamarabb, kizárólag PC-re.