• redfish
    Davidka003!
    Én már régóta vásárolok Vaterán, Teszvesz-en, zsibvásáron és egyéb aukciós oldalakon...
    Nem egyszer vásároltam már 70-100-120ezer forint értékben, de még soha nem volt problémám, mindig rendben megjött a cucc...

Ja, bocs, egyszer nem jött meg egy csomag : a postás azt állította, hogy bedobta az ajánlott levélküldeményt a postaládámba (sajnos, ezt megteheti a postás), a postaládában viszont nem volt semmi, sőt a 2 cm-es résen bedobni sem tudta volna a 4-5 cm vastag borítékot!...
    Hiába nyomoztunk a küldemény után, a posta ezzel lezárta az ügyet, én meg nem tudom bizonyítani, hogy nem volt bedobva, sőt be sem tudta volna préselni a lyukon!... (No, ez egy 4 ezer forintos veszteségem volt.)

Természetesen én is alaposan lecsekkolom az Eladókat, mielőtt bárkitől bármit megrendelek...

Különben ha megvan az Eladó bankszámlaszáma és neve (ezt tudni kell az átutaláshoz) akkor a rendőrség gyorsan meg tudja találni az illetőt, mert a rendőrségnek kiadja a bank a számlatulajdonos adatait!

A Vásárlóknak akkor is óvatosnak kellene lenniük, ha valami túl olcsón van kínálva, ott már valami nem lehet tiszta (lopott a termék vagy kamu az aukció)...