• levente68
    Hú, vazzeg, te aztán hozod a formád, ekkora setétséget….
    Esetleg kéne valami cucc amúgy, amin ékezetekkel tudnál írni, pedig ezt még szifon is nyújtja…
    A Samsung kerüli a kihívásokat? Nem tudok felállni a földről a röhögéstől, bakker, ennyire fanboy nem lehet értelmes lény, baszod alássan.
    Ki hagy ki minden olyat a cuccaiból, amivel gondja van? APPLE, te ősállat, nézz körül, mennyi minden nem elérhető még mindig egy szifonban, pedig már mennyit pótoltak.
    Leszarom, hogy kit hogy szopsz le egy ingyen szarfonért, koma, én megtehetem és meg is teszem, hogy ne köttötségekkel vegyem, és nem érdekelnek az ilyen „ajándék koncepciók”.
    Csak a független ár mérvadó, fogod? Ha minden ingyen van, akkor is gyenge az iPhone, ezt se fogod?
    Ha az S, vagy az S2 nem hasonlítana a szifonra, nekem akkor is meggyőző lenne, te akkor mit hoznál fel ellene, hisz akkor nem ájfónmásolat lenne, te fütyi. Almaszemcsi OFF!
    Mindenben többet tud az S és az S2, recsegni meg egyrészt az enyémek nem recsegnek, illetve minimálisat, de akinek ez szempont, vegyen téglát, hajrá okoska, csak azt nem tom, hol láttál te recsegő S2-őt…
    Látom, abszolút az irigység beszél belőled és csak annyit tudsz folyton mondani, hogy a szifon igenis jobb, a szifon igenis jobb, a szifon igenis jobb, a szifon igenis jobb, csakhogy ezt alátámasztani nem, vagy csak hülyeséggel tudod.
    Buherálásról én írok hülyeséget? Te seggarc, melyik az, amelyiket buherálni KELL? Az iPhone az, anélkül egy sima telefon, meg kicsi plusz, a Galaxy-k alapon mindent lehetővé tesznek. Ki nem látott csak alacsony res-en a másikból, ökör, ne járasd már le magad még jobban!
    Nekem egy buhera jöhet szóba, a root-olás, de nemigen van rá szükség, neked meg jailbreak nélkül csak villogni jó szarod, ostoba. Ja, én vagyok az ostoba, hisz neked valszeg nem is kell többre, mert akkor nem vitatkoznál, mert értenéd, mekkora fos van a kezedben. De jó fos, iFOS, lálá..