• krajcsovszkig
    #14
    Használat során folyamatosan egyre lassabb, eleinte teljesen jó volt, de most fél év után néha már-már zavaró. A játékok mappámban van 35 progi, azt a mappát 15 másodperc alatt nyitja meg és addig se kép, se hang. Bekapcsolás után 2 perc mire teljesen magához tér, egy kezdőképernyő összes widgetjének betöltése ha régóta nem nézted 2 másodperc, de utána egy csomó még 10 másodpercig töltöget, mire feléled. Kevés helyen zavaró, és az is csak ha régóta nem volt megnyitva, de nem olyan folyamatos, mint pl. az android. De a 3d játékok is szaggatnak néha kicsit, pedig új korában ilyet nem csinált és nincs is 100%-on a proci közben.

    Viszont most már kb. 2-3 hetente fagy a rendszer (a progik jóval gyakrabban, de azt csak ki kell lőni és újraindítani) és minden másodikat hard resettel kell orvosolni és egyszer hívás közben is összefosta magát (mondjuk akkor egy rendetlenkedő bluetooth füles is segített neki ebben). Szerintem fél évente újra kéne húzni mint a win98-at, akkor lenne jó :D

    Meg elég gáz bugok vannak benne, sms íráskor qwerty módban össze van cserélve az ü és az Ü, oprendszer frissítés után nem lehet se frissíteni, se törölni az ovi mapset, csak teljes formattal, bizonyos számítógépekre dugva csak akkor hajlandó az usb-ről tölteni, ha a gép felismeri és adatkapcsolatot létesít vele, ami win7-en SOHA nem sikerül elsőre, ki kell húzni és újra visszadugni, usb-s egérrel és bill.zettel hol működik, hol nem, közben szaggat, fagy és 5 perc után szétkapcsol, stb.

    Szóval volna mit javítani rajta, de én meg tudtam szokni és nekem megéri szopni vele az egyéb előnyei miatt.