• asysoft
    #31
    Akkor tévedtem, mégiscsak hasznos lehet!:) (Bár nem tudom, Application folder-nél miben nyújt többet (Liont még nem próbáltam))

    passatgt:
    Mert mondjuk semmi kedvem kibogarászni, hogy mi is kell, spotlight-ba "ter", kidobja a terminált, kész. Gyorsabb, sokkal.

    Sir Ny (#24): Elvileg csak ennyi, amennyiben minden könyvtár rendelkezésre áll másik platformon, és ugyanolyan az API (+ bugok:)). Csak lehet, hogy az alkalmazást kézzel optimalizálták adott utasításkészletre (értsd: nem a fordítónak adtak be egy új switchet), endianness is okozhat interoperabilitási gondokat... Mindez azt igényli, hogy a fejlesztő tesztelje újra a programot, terjessze azt, nyújtson támogatást hozzá... Nem biztos, hogy meglépi (főleg, ha esetleg már meg is szűnt).

    krajcsovszkig (#12): én nem úgy látom, hogy Win32 manapság súlytalan lenne. Mikor legutoljára XP-t telepítettem, csak a Catalyst (+Paint.NET) miatt kellett .NET FW-t feltolnom... Későbbiekben lehet (idővel biztos:)), hogy csökkenni fog a súlya, de ugye most a visszafelé kompatibilitást feszegettem:)