A rendőrök lelövik a rájuk tüzelő bűnözőt, akihez egyébként semmi közünk sincs (kivéve a bőrünk színe), ezért mi "jogos" bosszúból (nem a rendőrök), hanem mindenki más tulajdonát, kínnal-keservvel összekuporgatott egyetlen vagyonát feldúljuk, megsemmisítjük kiraboljuk, mert csak.
Csak nekem faramuci ez a helyzet? Ez pont olyan, mint amikor Józsika megveri Pistikét, aki ezért bosszúból megveri Ferikét, az első gyereket aki szembejön vele, és akivel elbír.
Ha valaki ebből etnikai ügyet csinált, azok pont a niggerek, akik szolidaritást vállaltak egy megölt niggerrel, akivel – mint fent kiemeltem – az égadta világon semmiféle kapcsolatuk, rokonságuk nincs! Nehogy már rögtön magunkra mutogassunk, hogy ezért is mi vagyunk a hibásak! Ez a nagy liberális meaculpázás már kétezer évvel ezelőtt sem volt nyerő, mert az emberek inkább hagyták, hogy a messiásukat felszegezzék egy keresztre a saját bűneik miatt, amiket magára vett. Aztán röhögtek egy jót, és az élet ment tovább, mint annak előtte.
Én nem vagyok azért rasszista, mert ezt így leírom. Nem az ÉN bűnöm, hogy ŐK randalíroznak.