• Barkasfarkas
    #17
    Azért ne vonjunk párhuzamot 2006 és e között. Ott tisztán politikai alapja volt az egésznek, amit aztán egyesek balhézásra használtak fel (pl. régi 'futballmeccs utáni' sérelmeiket leverni a rendőrökön), és ezért lett mellékíze az egésznek. De itt mi van? Lelőttek egy nyilvánvalóan bűnözőt, nyilvánvalóan okkal (és a magyar média egy része családapának titulálja, ugyan valóban az volt, de ennek a történtekhez semmi köze, sajnáltatásra azonban kiváló szófordulat), és ezt egyesek kihasználták arra, hogy most jól bevásároljanak a boltokból, ingyen. A fogyasztói társadalom csődje: sokan meggazdagodtak a válságból, míg a legtöbben még szegényebbek lettek, és ez (is) robbant. A súlyos vagyoni egyenlőtlenségek, vagyis az alsó rétegek kifosztása természetes eredményét látjuk. Más kérdés, hogy undorító, amit művelnek, egy pillanatig nem tudok egyetérteni vele.
    Az angol rendőrség pedig hülye, még vízágyút sem akarnak bevetni - holott gyújtogatnak... - nem tudom, mire várnak, megunják és hazamennek?

    Az internetes anonimitás pedig igenis emberi jog, mindig azt mondom, megtörtént eseményekre hivatkozással a konyhakést is bármikor be lehet tiltani.