• wavrekordz
    #12
    @kvp: Nagyjából igazad van, de azok nem voltak full frame szenzorok, közel se... az Olympus sose gyártott szenzort mindig mástól vásárolta (akkoriban többnyire a Kodaktól), de full frame-et még soha.
    @DjDano: Az Olympus messze az egyik leginnovatívabb gyártó, az első tükrös digi, az első élőképes tükrös és az első tükör nélküli digit is ehhez a márkához tartozik. Tény hogy szar a marketingje és viszonylag kis gyártó, de optikában mai napik legendás!
    @sg.hu: Mikor tanuljátok már meg, hogy a zoom nem egyenlő nagyítás?!?! Annyira amatőr digicames cikkeket közöltök, hogy fáj!
    @SP-810UZ: olyan mint a zsiráf, "márpedig ilyen állat nincs!"... aki látott már optikát, az tudja, hogy ilyen zoomátfogással nem lehet normálisat csinálni, 10X zoom felett már mindegyik átbaszás, hulladék minőség, iszonyat kompromisszumokkal... ráadásul a felhasználót sem ilyen gyújtó távra fejlesztették, képtelenség kézből kitartani. Én nem látom semmi értelmét... ilyet igényes fotós nem vesz, csak aki a bunkósbotot cseréli le a zúúmra. Parasztvakítás az egész.