• Magiszter
    #7
    Úgy látom egyre gyakoribb az hogy az internetet "gyarmatosítani" akarják. Figyelni ki milyen betűt ír be, mire keres rá, kivel beszél, meg úgy általánosságban mit csinál. Ha leírod valahova hogy bomba, merénylet, gyilkosság, akkor máris rád kattan egy tucat figyelő ember, azonnal tudják honnan írtad, mikor írtad, kinek írtad, miért írtad. Aztán ha a folytatás nem tetszik nekik, vagy az oldal ahova írtad, esetleg a hangnem amiben, akkor máris rád rúgja az ajtót egy tucat fegyveres és életfogytiglant kapsz terrorizmussal való fenyegetésért.
    Igaz hogy csak azt írtad "Van egy bomba hírem! Merényletet követtek el egy politikus ellen. A csávót már gyilkosságért körözték"

    Nem kell sok idő és ki fog épülni egy totális megfigyelési rendszer. Hiszen annak a felső körnek, akik a világ vagyonának 99%-át birtokolják nem elég a pénz. Ők mindenre kiterjedő hatalmat akarnak. Rabszolgákat, droidokat akik azt csinálják amit mondanak, amikor mondják. Ehhez pedig az első lépés ha mindenkiről mindent tudnak és ha nem úgy gondolkozol ahogy nekik tetszik, máris halálbünetés/szabadságvesztés/bírság. Így lehet terelni a népet hogy mit valljanak, míg végül el nem jutunk oda hogy azt gondoljuk amit ők és azt tesszük amit ők. És ezt hisszük természetesnek.

    Szerintem.